9.6.2012

Moskova saavutettu

Ensimmäinen matkapäivä takana. Istutaan hotellin baarissa ja katsotaan futista. Todettiin päivän aikana, että tämä voi olla toistuva kuvio tulevan viikon aikana. Aktiviteetit ajoittuvat päiviin ja illat on luppoaikaa...

Eka lento Tampereelta Riikaan sujui nopeasti. Kertailtiin omia kokemuksia erinäisistä reissuista ja korkeuksista, pohdittiin tulevia seikkailuja. Riika saavutettiin aikataulun mukaisesti ja matkatavaroillakin oli reilusti aikaa päätyä Moskovan koneeseen.

Reilusti aikaa oli meilläkin, mutta höpötettiin penkeillä jono selän takana sen verran innostuneesti, että kuulutus havahdutti meidän olevan viimeiset matkustajat. Se jono olikin jo seuraavalle lennolle!

Moskovassa oli iloinen jälleennäkeminen, kun kaikkien rinkat odottivat meitä hihnalla. Sitä ennen arvottiin tovi maahantulokorttien kanssa, mutta nykyään sellaiset tulostetaan esitäytettyinä passintarkastuksessa. Jostain syystä passineiti halusi nähdä myös meidän matkaliput. Venäjä.

Ulos kävellessä nähtiin kyltti Hotel Kalina ja bongattiin meidän kuski Lena. Passat oli nähnyt jo puolen miljoonaa kilometriä, mutta kyyditti meidät kolmessa vartissa hotellille. Booking.comin mukaan etäisyys oli 20 min. Ruoka-arvonnan ja iltapäiväkävelyn jälkeen päädyttiin nykyiseen olotilaan. Netti muuten toimii aulassa, ei huoneissa. Mutta toimii kuitenkin! Huomenna herätys klo 7 ja aamupala-arvonnan jälkeen kohti kenttää ja vuoria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti