8.6.2012

Katse taakse ja eteen

Huomenna mennään jo! Loppusuoran viimeiset metrit ovat pitäneet sisällään rinkan pakkaamista ja purkamista, hotellibuukkausta ja kaikenlaista pikkusäätämistä. Jännittämistä. Pyörimistä. Tällä hetkellä käsimatkatavararepusta puuttuu vielä pädi, laturit ja lompakko. Muuten kaikki on kasassa. Kai.

Vilkaisin sähköposteja ja hieman toistasataa sähköpostia on tullut Elbrusiin liittyen vaihdettua. Korkea luku selittyy sopivalla suhteella kokemattomuutta ja innokkuutta. Yksistään paikallisen matkanjärjestäjän kanssa on tullut vaihdettua kymmeniä meilejä. Tässä asiassa kyllä kiitos Pilgrim Toursille - vastaukset tulevat aina pikaisesti ja ovat varsin kattavia. Näiden päälle tulee sitten meidän Facebook-ryhmän viestittely, ja niitä lienee satoja myös!

Rinkan paino on tällä hetkellä 20,2 kg eli 200 g sakon puolella. Ajattelin koittaa sillä ja sitten tarvittaessa ottaa yhden termarin käsimatkatavaroihin. Viimeisenä poistin rinkasta 400 g rusinapaketin ja laitoin tilalle hammasharjan. Rinkassa on vielä energiapatukoita, -geelejä ja urheilujuomajauheita. Näitä vois saada myös paikan päältä, mutta ajattelin pelata varman päälle ja kantaa kilon pari enemmän. 

Huippuyön tehokas otsalamppu painaa 800 g varapattereineen ja se mietitytti kyllä pitkään. Tällä hetkellä se on rinkassa, mutta saattaa vielä tulla sieltä poiskin. Aurinko nousee kuitenkin neljän aikoihin ja lamppua kaipais ainoastaan tovin ennen sitä. Ledilamppu on osoittautunut tehokkaaksi lähimaastossa...

Huomenna päästään siis vihdoin reissuun ja sitä päivää ON ODOTETTU. Mitään matkaa milloinkaan en ole säätänyt etukäteen niin paljon kuin tätä. Käy miten käy, edessä on varmasti monia ikimuistoisia kokemuksia. Huomenna lennetään Moskovaan ja sunnuntai-iltana meidän pitäis olla jo Cheget'ssä omassa hotellissa. Jos kaikki menee putkeen, niin kaikilla on myöskin matkatavarat siellä. 

Internet-yhteyksiä saattaa olla hotelleissa tai sitten ei. Moskovan hotelli mainostaa wifiä kaikissa huoneissa ja Cheget'n hotelli myöskin internet-yhteyttä. Jos yhteyksiä on tarjolla, niin iPadilla varmasti jotain lyhyehköjä tekstejä tänne postittelen. Jos yhteyksiä ei ole, niin päivitän twitteriä tekstiviestein. Kannustusta ja kysymyksiä saa lähettää tekstiviestillä 0405222136. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti