3.4.2012

73 päivää huipulle

Olin juuri ennättänyt panetella Venäjän viisumikeskusta, kun seuraavana päivänä postilaatikossa odotti saapumisilmoitus. En malttanut odottaa, vaan lähdin samana päivänä hakemaan lähetystä postista. Kaikki viisumit oli myönnetty, vieläpä ihan oikeilla päivämäärillä. Yksi huolenaihe vähemmän.

Twitter-syöte on nähtävissä tällä sivulla ja tiliä on tarkoitus muutenkin käyttää ainoastaan tähän reissuun liittyvään viestintään. Voit siis halutessasi seurailla nimimerkin tommirat kuulumisia. Reissun päältä tuskin tulee muuta informaatiota ylipäätään - tekstiviestien pitäisi toimia 5 200 metriin asti suht luotettavasti, joten ainakin perusleiristä pitäisi päivityksen onnistua ongelmitta.

Välinehankintoja tuli tehtyä puolivahingossa, kun kävin kiireessä Kalevan Prismassa. Kuoritakkeja oli 50 % alennuksessa, enkä malttanut vastustaa tilaisuutta. Samalta reissulta jäi käteen myös alumiini- ja korkkipohjallisia, joiden kanssa askartelen sitten pääsiäisen aikoihin Ylläksen suunnalla.

Pääsiäisen ohjelmana on testailla varusteita jo sillä ajatuksella, että huippupäivän varusteet olisivat pitkälti joko päällä tai repussa. Juho on ystävällisesti jakanut useita vinkkejä varusteiden suhteen ja lainannut omia välineitään testattavaksi. Kenkäkuvion suhteen teen päätöksen nyt pääsiäisenä ja sen jälkeen alkaa olla paketti kasassa.

Kirjapuolella on tällä hetkellä menossa Jon Krakauerin Jäätäviin korkeuksiin. En taida suositella sitä äitille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti